За IMMUNO

IMMUNO нов бренд на нашиот пазар,инвентивен,единствен со оригинална концепција,спој на природата и фармацијата со докажано искуство,стручност и ентузијазмот на вработените.Имуно Фарм е компанија лиценцирана за промет на големо и мало со органски производи и додатоци во исхраната во согласност со релевантните закони во Р.Македонија и барањата на меѓународните конвенции и договори со домашните и странските партнери.Производите,особено супер храната не содржи ГМО и не се третирани со  јонизирачко зрачење и поседуваат сертификати од Германската Асоцијација за органско производство и трговија “БНН-стандарди” ,англиската –“Soil Association” и домашно сертификационо тело овластено од Министерството за земјоделие Балкан Биосерт Скопје според  IACB  стандард и МК Закон за ОП.

Во IMMUNO  се на едно место,се она што на современиот човек соочен со болестите на денешнината му е потребно за здрава исхрана.IMMUNO  е имунитет…здравје… убавина.Богат асортиман на органска храна,безглутенски производи,житарки,семиња,масла,органски чаеви,додатоци во исхраната од реномирани компании неопходни за целосен баланс на организмот.

Галерија

Продажни места

logo

Маркетите на ВЕРО, продавниците на ВИТАЛИА, Аптеките на GALENIUM FARM, Healthy Food Viola, ланец на маркети ТАМАРО-ОХРИД, продавници за здрава храна БАКО и други специјализирани продавници за здрава храна

Сертификати