Направете си свои вкусни и енергетски плочки

2021-09-15T19:00:12+00:00July 13th, 2016|Житарки, Зрнести производи, Рецепти|

Потребни состојки: • ½ чаша ореви • ½ чаша бадеми • 4 лажици чиа • 4 лажици ленено семе (мелено)