Истражувањата покажуваат дека чиа семето го подобрува сонот и расположението

2021-09-15T19:00:12+00:00May 20th, 2016|News|

Во денешно време,големата популарност на чиа семето се должи на неговата висока хранлива вредонст.Чиа семето претставува балансирана мешавина на протеини,јаглехидрати,масти