Постојат неколку природни растенија на овој свет што може да се легитимно наречат “суперхрана.”

2021-09-15T19:00:12+00:00May 20th, 2016|News|

Постојат неколку природни растенија на овој свет што може да се легитимно наречат "суперхрана." Една од најмоќните суперхрани наречени Moringa