МСМ е биолошки активен сумпор кој на нашиот организам му помага да се остане здрав, енергичен, витален и во староста. МСМ игра клучна улога во создавањето на колаген, еластинот, рскавицата и зајакнување на коските и зглобовите. МСМ помага да вашето, лице, коса, нокти блескаат. МСМ помага во исфрлање на млечната киселина како отпаден материјал на мускулите. МСМ заедно со витаминот Ц помага во циркулацијата на кислород централно во мозокот и периферните делови од телото, со што ги ревитализира нашите крвни садови. МСМ е детоксификатор кај малигните заболувања и го подигна имуноглобулинот како важен фактор за здрав имунолошки систем.
msm
ОВОЈ ПРОИЗВОД ЕКСКЛУЗИВНИ СЕГА И ВО IMMUNO
Се користи по една мала лажичка во свежо исцеден сок.