Направете си свои вкусни и енергетски плочки

2021-09-15T19:00:12+00:00July 13th, 2016|Житарки, Зрнести производи, Рецепти|

Потребни состојки: • ½ чаша ореви • ½ чаша бадеми • 4 лажици чиа • 4 лажици ленено семе (мелено)

МСМ е биолошки активен сумпор кој на нашиот организам му помага да се остане здрав, енергичен, витален и во староста

2021-09-15T19:00:12+00:00May 20th, 2016|News|

МСМ е биолошки активен сумпор кој на нашиот организам му помага да се остане здрав, енергичен, витален и во староста.

Постојат неколку природни растенија на овој свет што може да се легитимно наречат “суперхрана.”

2021-09-15T19:00:12+00:00May 20th, 2016|News|

Постојат неколку природни растенија на овој свет што може да се легитимно наречат "суперхрана." Една од најмоќните суперхрани наречени Moringa

Истражувањата покажуваат дека чиа семето го подобрува сонот и расположението

2021-09-15T19:00:12+00:00May 20th, 2016|News|

Во денешно време,големата популарност на чиа семето се должи на неговата висока хранлива вредонст.Чиа семето претставува балансирана мешавина на протеини,јаглехидрати,масти

Go to Top